O nama

Neizmjerna ljepota netaknute prirode, rustični hoteli i restorani, zdrava, ukusna domaća hrana, široke mogućnosti za rekreaciju i veoma povoljne cijene čine Kolašin 1450 Ski Resort omiljenom turističkom destinacijom jugoistočne Evrope.

Impresivni obronci planine Bjelasice, gradić Kolasin, nacionalni park Biogradska Gora, kao suza čiste rijeke Tara i Morača, jezera - samo su dio jedinstvenih prirodnih bogatstava po kojima je Kolasin 1450 Ski Resort nadaleko čuven.

Nadomak Kolasina 1450 možete pronaći odličan smještaj. Rustični ali i veoma luksuzni resort Bianca ili pak ušuškani planinski Hotel Lipka; kako god da odlučite nećete pogriješiti jer boravak u ovim hotelima pružiće Vam nezaboravne trenutke.

Sva četiri godišnja doba na ovoj planini čarobna su. Prijatna klima i svjež planinski vazduh doprinijeli su da ovaj dio Crne Gore postane omiljeno mjesto za odmor tokom cijele godine.

Brižljivo uređeno skijalište po najvišim standardima, različite i mnogobrojne mogućnosti rekreacije, noćno skijanje, odmaranje u tišini koju remeti samo pucketanje vatre u kaminu ili opuštanje u spa centru - kako god da zamislite idealan odmor, Kolasin 1450 Ski Resort je savršen izbor za Vas.

Zahvaljujući nadmorskoj visini od preko lOOOm i veoma povoljnoj klimi na kojoj buja i odolijeva vremenu najdragocenije rastinje u Evropi staro i po nekoliko vjekova, Bjelasica spada u vazdusne banje i predstavlja izuzetnu turističku destinaciju tokom cijele godine. Bjelasica- gorostasna planina u svojim njedrima krije brze rječice, izvore, potočiće, nepregledne padine i proplanake, predivne šume, čak i prašumu -jednu od tri sačuvane u Evropi.

Kolasin 1450 Ski Resort se nalazi na I450m nadmorske visine i svojim gostima pruža širok spektar mogućnosti za nezaboravan odmor.
Zimska sezona počinje rano i traje dugo, skijaške padine se održavaju po najvišim standardima. Najsavremeniji ski-liftovi, i odlično pripremljene staze zadovoljiće prohtjeve i najiskusnijih skijaša.

Ljetnja sezona pruža mnoštvo mogućnosti za aktivno proveden odmor, kao što su obilasci kanjona rijeka Tare i Morače, šetnje do predivnih kristalno bistrih lednickih jezera ili kroz nacionalni park Biogradska Gога sred koga magično svjetluca čuveno Biogradsko jezero.

Fantastična hrana po kojoj je Crna Gora poznata služi se u jedinstvenom ambijentu planinskih katuna I restorana u kojima kao da je vrijeme zastalo pa se i čini da zadovoljstva duže traju.

VIDEO

montenegro snowreport - january 2012
Camera

VrijemeIzmjereno: 23.03.2014 u 08:29

Trenutno:

Potpuno oblačno Bez padavina
potpuno oblacno-bezpadavina

Visina snijega

  • Podnožje 1450: 0cm
  • Vilina voda 1841: 35cm
  • Ćupovi 1885: 45cm

Temperatura

  • Podnožje 1450: 6°C
  • Vilina voda 1841: 5°C
  • Ćupovi 1885: 5°C

Ponedjeljak 4 °C

Potpuno oblačno-Kiša Potpuno oblačno Kiša

Utorak 7 °C

Potpuno oblačno-Bez padavina Potpuno oblačno Bez padavina

Srijeda 6 °C

Potpuno oblačno-Kiša Potpuno oblačno Kiša

Za period vikanda vedro i bez padavina

Liftovi

Ćupovi
Vilina voda
Jezerine
Carev do
Ključ
Baby lift
Liftovi rade od 9:30 do 16:00
Stanje se ažurira svakog jutra u 8:30