Ponuda

Na ovoj stranici možete pogledati aktuelne cjenovnike za sezonu 2018/19, klikom na naziv odredene grupe usluga. Kompletan cjenovnik možete preuzeti klikom na link: cjenovnik

Potpuno rekonstruisani ski-liftovi "Jezerine" i "Ključ", žičara "Ćupovi", kao i nova šestosjeda žičara "Vilina Voda" koja predstavlja najsavremeni objekat te vrste u Crnoj Gori, obezbjeđuju kapacitet skijališta od 5.500 skijaša na sat.

Ski Resort Kolašin 1450 raspolaže sa 16,5 kilometara uređenih skijaških staza koje se održavaju po najsavremenim standardima iz te oblasti. Staze su klasifikovane i obilježene kao lake, srednje teške i teške, što znači da u ponudi imamo staze za sve tipove skijaša i bordera, od početnika do onih najzahtjevnijih. Staze se u ljetnjem periodu pripremaju tako da se na njima može skijati i kada je visina sniježnog pokrivača minimalna. Takođe posjedujemo i sistem za vještačko osnježavanje staza u podnožju skijališta što obezbjeđuje da ski sezona počne sredinom decembra i da traje do polovine aprila.

Zdrava i ukusna domaca hrana po kojoj je Crna Gora poznata služi se u jedinstvenom planinskom ambijentu našeg restorana. Nema veceg zadovoljstva od okrepljujuce toplote vatre koja pucketa u ognjištu, u prirodnom ambijentu jedinstvenog spoja borovog drveta i kamena, upotpunjenog kuvanim vinom i domacim crnogorskim specijalitetima.

Profesionalni instruktori skijanja sa medjunarodnim licencama garantuju pocetnicima brzo i pravilno ucenje prvih skijaških koraka, kao i prelazak na napredniji nivo svima koji žele da usavrše skijašku tehniku. Oni ce Vas uputiti u sve tajne ovih zadivljujucih i magicno privlacnih pejsaža.

Konfor posjetiocima našeg ski resorta pruža preko 400 kompleta skija i bordova za rentiranje vrhunskog kvaliteta, što garantuje dobru zabavu na snijegu. Profesionalci, rekreativci kao i oni koji po uce svoje prve skijaške korake dobice upravo ono što im odgovara. Najsavremenije mašine za servisiranje ski opreme obezbjeduju da se ski oprema za rentiranje održava po najvecim standardima u toj oblasti.

Najsavremenije mašine za servisiranje ski opreme obezbjeduju da ski oprema za rentiranje bude pripremljena za korišcenje po najvecim standardima u toj oblasti. Da smo potpuno posveceni zaljubljenicima u zimske sportove potvdjuje i posjedovanje ovako savremenog servisa za ski opremu koji je otvoren za sve posjetioce našeg ski resorta.

Poslije skijaškog dana ski opremu možete ostaviti u specijalnom deopu, gdje ce vam ski-cizme biti osušene, dezinfikovane i spremne za novi dan na snijegu.

Ski-doo safari je jedan od najinteresantnih proizvoda koji nudimo našim gostima. Mogucnosti za takav aranžman su mnogobrijne, sve zavisi od želje samog gosta. Obilazeci najinteresantnija mjesta u okolini ski centra, katuna Vranjak, vožnja krovom nacionalnog parka Biogradska gora odakle se pruža pogled na jedinu ocuvanu prašumu u Evropi - Biogradsku goru, vožnja do najvisocijih vrhova Bjelasice koji su na visini od preko 2000mnv, Troglava, Zekova glava i Crna glava, kao i posmatranje iz pticije perspektive pet prelijepih planinskih jezerana, ucinjece da vam ski-doo safari bude jedna od najinteresantnijih avantura ikada.

Ljetnja sezona pruža mnoštvo mogucnosti za aktivno proveden odmor. Obilasci kanjona rijeka Tare i Morace, šetnje do predivnih kristalno bistrih lednickih jezera ili kroz nacionalni park Biogradska Gora u sred koga magicno svjetluca cuveno Biogradsko jezero, uživanje u panoramskoj vožnji žicarom ili obilazak planine cetvorotockašima, samo su dio bogate ljetnje ponude našeg ski resorta.