AD Ski Resort – Kolašin 1450 je nastalo kupovinom imovine bivšeg AD Ski Centra Bjelasica u stecaju, u martu 2007. godine. Nakon privatizacije uloženo je oko osam miliona eura u infrastrukturu Društva. U potpunosti su rekonstruisani svi ski-liftovi i žicara dvosjed, a izgradena je i nova šestosjeda žicara Vilina Voda koja i dalje predstavlja najsavremeni objekat te vrste u Crnoj Gori. Izgradene su nove i proširene postojece skijaške staze tako da je kapacitet skijališta povecan na 5.500 skijaša na sat, dok je dužina svih staza zavidnih 16,5 kilometara, zbog cega smo postali omiljena turisticka destinacija ovog dijela Evrope.

Zahvaljujuci nadmorskoj visini koja se krece od 1.450 pa sve do 1.973 metra, podrucje našeg skijališta spada u svojevrsnu vazdušnu banju i predstavlja izuzetnu turisticku destinaciju za odmor tokom cijele godine. Impresivni obronci planine Bjelasice, gradic Kolašin, nacionalni park Biogradska Gora, kao suza ciste rijeke Tara i Moraca, obližnja planinska jezera, samo su dio jedinstvenih prirodnih bogatstava po kojima je ovaj region prepoznatljiv. Sve to pruža mnoštvo mogucnosti za aktivno proveden odmor kako u toku zime tako i u toku ljeta. Prije svega skijanje a onda i obilasci kanjona rijeka Tare i Morace, šetnje do predivnih, kristalno bistrih lednickih jezera ili kroz nacionalni park Biogradska G???, samo su dio aktivnosti u kojima mogu uživati naši gosti.

Naš cilj je da na najbolji nacin valorizujemo sve prirodne ljepote koje se nalaze u našem okruženju i da kreiramo turisticki proizvod koji ce svakom posjetiocu pružiti nezaboravno zadovoljstvo u svakom periodu godine.