Novosti

Dragi prijatelji,

Ovim putem Vas obavještavamo da prijave za radna mjesta, po oglasu objavljenom 29.11.2017. godine, možete dostaviti putem našeg mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Sa kandidatima koji zadovoljavaju uslove naznačene u oglasu, biće obavljeni razgovori 06.12. i 07.12.2017. godine, od 13:00h.

 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24131290_10155940222877140_6710151440504586371_n.jpg?oh=7c9bdbdfe0ef5866a84411c4e4836907&oe=5A8A4D22

Od danas, 08 januara na našem skijalištu je pored ski lifta Jezerine i baby lifta u funkciji i šestosjeda žičara Viline Vode. Trenutno je u funkciji staza broj 3 koju mogu koristiti skijaši svih nivoa. Mašine rade na pripremanju i ostalih staza šestosjeda kao i staza dvosjeda, tako da očekujemo da će se u narednim danima kapaciteti dodatno povećati.

Od danas su na snazi prošlogodišnje cijene ski pasova, tj. jednodnevni ski pas koštati 15€ za odrasle i 11€ za djecu. Cijene dnevnog rentiranja ski opreme su sa 13€ smanjene na 10€

Takođe ponovo podsjećamo sve zainteresovane goste da se petnaestominutne panoramske fotografije, trenutni meteo podaci i vremenska prognoza već objavljuju na naslovnoj strani našeg web sajta, pa ih savjetujemo da iskoriste tu mogućnost i da se tako na najobjektivniji način informišu o stanju na skijalištu.  

Uprava AD "Ski Resorta - Kolašin 1450"

Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo da ćemo i ovu skijašku sezonu započeti u decembru, a ovoga puta će to biti subota 17. decembra.

Kao što smo već nekoliko puta najavili, uspjeli smo da proizvedemo dovoljno snijega da skijaška sezona počne prije Nove godine, tj. za vrijeme katoličkih praznika. Na ovaj način ćemo brojnim gostima koji u ovom periodu borave u Kolašinu omogućiti da uživaju u prvim ovosezonskim skijaškim avanturama.

Cijene ski pasova će biti na nivou prošlogodišnjeg. Jednodnevni ski pas će koštati 15€ za odrasle i 11€ za djecu, dok su cijene dnevnog rentiranja ski opreme sa 13€ smanjene na 10€. Takođe, cijena ski depoa za odlaganje ski opreme je sa 5€ smanjena na 3€.

Obzirom da ćemo ovogodišnju sezonu početi sa ski liftom Jezerine, cijene ski pasova će biti 10€ za odrasle i 8€ za djecu, sve dok žičare ne počnu sa radom.

 

Jedna od velikih novina je da će svi zainteresonavi biti u prilici da se upoznaju sa stanjem na skijališti pomoću meteoroloških stanica i panoramskih kamera, koje su postavljene u podnožju i na vrhu skijališta, i da će tako u svakom trenutku moći da se informišu o svim trenutnim parametrima na skijalištu. Petnaestominutne panoramske fotografije, trenutni meteo podaci i vremenska prognoza se već objavljuju na naslovnoj strani našeg web sajta: www.kolasin1450.com , pa savjetujemo svim zainteresovanim da se tako na najobjektivniji način informišu o stanju na skijalištu.   

Zbog svega navedenog očekujemo da je pred nama jedna veoma uspješna zimska turistička sezona.

Uprava AD "Ski Resort-Kolašin 1450"

Dragi naši gosti, Pored toga što će cijene ski pasova i ove sezone ostati na nivou smanjenih cijena koje su važile prošle sezone, pa će jednodnevni ski pas koštati 15€ za odrasle i 11€ za djecu, ove sezone smo odlučili da smanjimo i cijene rentiranja ski opreme. Tako će ove sezone rentiranje ski opreme umjesto 13€ koštati 10€ za odrasle osobe , a za djecu 8€ umjesto 11€.

Ovogodišnja novina će biti mogućnost da se svi zainteresonavi mogu upoznaju sa stanjem na skijališti pomoću meteoroloških stanica i panoramskih kamera, koje su postavljene u podnožju i na vrhu skijališta. Tako ćete putem našeg web sajta u svakom trenutku moći da se informišu o svim trenutnim parametrima na skijalištu, kao da uživo pretite visinu utabanog snijega na našim stazama.

Uskoro opširnije.

Uprava AD Ski Resorta-Kolašin 1450

Ski centar Kolašin 1450 je potpuno spreman za početak zimske sezone. I ranije smo najavljivali da ćemo za sezonu biti spremni do 01. decembra, što ovim putem i potvrđujemo.

Ove godine smo po prvi put počeli da proizvodimo snijeg u novembru. Dosadašnja praksa je bila da to radimo u decembru, ali prateći meteorološki trend da je novembar veoma povoljan za proizvodnju snijega ove godine smo već u dva navrata proizvodili snijeg, i uspjeli smo da proizvedemo značajne deponije koje će nam pomoći da ranije otvorimo sezonu, ali i da sezona duže traje jer se na tim djelovima staza snijeg mnogo duže zadržava.  

Na osnovu člana 36. Stava 1. ZAKONA O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA („Sl. List RCG“ br. 06/02) i člana 27. Stava 1.  Statuta „AD “SKI RESORT-KOLAŠIN 1450”, Kolašin (u daljem tekstu: Društvo), Odbor direktora dana 17.11.2016. godine, donosi sledeću: 

Ski centar KOLAŠIN 1450 i ove godine organizuje akciju sređivanja staza našeg skijališta. Akcija se ogleda u uklanjanju sitnog kamenja sa pojedinih djelova ski staza. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane učenike, studente, građane Kolašina ali i sve ostale da se priključe pomenutoj akciji. Za svaki dan učešća u akciji svaka osoba će dobiti PO DVA jednodnevna ski pasa, koji će moći da se iskoriste u toku naredne zimske sezone. Akcija počinje od ponedeljka 08. avgusta i trajaće do kraja oktobra. U toku avgusta akcija će biti organizovana svakog dana, osim utorkom i srijedom, u periodu od 10 do 17 časova, a od 01. septembra radnim danima od 09 do 16 časova.

Nakon dvomjesečne pauze, naše skijalište od petka 01.jula nastavlja sa radom. Žičara će ponovo početi sa radom, stim što će skijaše zamijeniti oni koji su ljubitelji planine i u ljetnjem periodu, i oni koji žele da na jedan poseban način uživaju u svemu onome što planina pruža.

Na ovaj način želimo da obogatimo i ovako raznovrsnu turističku ponuda u kojoj mogu uživati svi koji odluče da dio svog ljetnjeg odmora provedu u Kolašinu.