Ski centar KOLAŠIN 1450 i ove godine organizuje akciju sređivanja staza našeg skijališta. Akcija se ogleda u uklanjanju sitnog kamenja sa pojedinih djelova ski staza. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane učenike, studente, građane Kolašina ali i sve ostale da se priključe pomenutoj akciji. Za svaki dan učešća u akciji svaka osoba će dobiti PO DVA jednodnevna ski pasa, koji će moći da se iskoriste u toku naredne zimske sezone. Akcija počinje od ponedeljka 08. avgusta i trajaće do kraja oktobra. U toku avgusta akcija će biti organizovana svakog dana, osim utorkom i srijedom, u periodu od 10 do 17 časova, a od 01. septembra radnim danima od 09 do 16 časova.

 

Zainteresovani mogu dolaziti grupno ili pojedinačno. Prilikom dolaska na ski centar potrebno se javiti rukovodiocu skijališta koji učesnike raspoređuje na određeni dio ski staze. Na kraju svakog dana se obilazi zadati teren i vršiti kontrola učinka, nakon čega se učesnici evidentiraju u spisak za dobijanje besplatnih ski pasova. 

Za ovu aktivnost je poželjno sa sobom ponijeti zaštitne rukavice. Takođe je bitno napomenuti da za učešće u ovoj akciji nije potrebno prethodno prijavljivanje i broj učesnika nije ograničen.

Uprava AD "Ski Resorta-Kolašin 1450"