Nakon dvomjesečne pauze, naše skijalište od petka 01.jula nastavlja sa radom. Žičara će ponovo početi sa radom, stim što će skijaše zamijeniti oni koji su ljubitelji planine i u ljetnjem periodu, i oni koji žele da na jedan poseban način uživaju u svemu onome što planina pruža.

Na ovaj način želimo da obogatimo i ovako raznovrsnu turističku ponuda u kojoj mogu uživati svi koji odluče da dio svog ljetnjeg odmora provedu u Kolašinu.

 

Pored svih ostalih sadržaja, naša ponuda se u ljetnjem periodu bazira na panoramskoj vožnji žičarom Ćupovi, sa čijeg se vrha pruža zaista nezaboravan pogled na planinski masiv Bjelasice, Sinjavine i Komova. U panoramskoj vožnji žičarom i pogledu sa Ćupova je u toku prošlog ljeta uživao veliki broj posjetilaca iz svih krajeva svijeta, i niko nije ostao ravnodušan, čak ni oni koji dobro znaju kakav je pogled sa ovog mjesta u toku zime.

Pored toga, u tradicionalnom ambijentu restorana Jezerine svi posjetioci mogu probati specijalitete naše nacionalne kuhinje, a za igru mališana je namijenjen zabavni poligon.

Pripremili smo i plan manifestacija koje će se na ski centru održavati u zavisnosti od vremenskih prilika. Planom smo predvidjeli tango radionice, rock svirke, DJ žurke, zabavne igre za mališane, downhill mountain bike trke, dani etno igara i pjesama, paraglajding skokove i slično. Nadamo se da ćemo uspjeti da realizujemo sve planirane aktivnosti u kojima će posjetioci moći da uživaju svakog vikenda na našem skijalištu.

Podsjećamo dekle da će od 01. jula do 28. avgusta žičara Ćupovi raditi SVAKOG VIKENDA (SUBOTOM I NEDELJOM) u periodu od 11 do 13 i od 15 do 17 časova, i da cijena karte iznosi 5€ za odrasle i 3€ za djecu. Takođe, vikendima će biti organizovane rezne aktivnosti kojima ćemo svakom gostu boravak na planini učinjeti jedinstvenim, a o tome ćemo javnost obavještavati putem našeg web sajta "www.kolasin1450.me", Facebook stranice "Ski centar Kolašin 1450-zvanična stranica"  kao i preko sredstava javnog informisanja.