Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo da ćemo i ovu skijašku sezonu započeti u decembru, a ovoga puta će to biti subota 17. decembra.

Kao što smo već nekoliko puta najavili, uspjeli smo da proizvedemo dovoljno snijega da skijaška sezona počne prije Nove godine, tj. za vrijeme katoličkih praznika. Na ovaj način ćemo brojnim gostima koji u ovom periodu borave u Kolašinu omogućiti da uživaju u prvim ovosezonskim skijaškim avanturama.

Cijene ski pasova će biti na nivou prošlogodišnjeg. Jednodnevni ski pas će koštati 15€ za odrasle i 11€ za djecu, dok su cijene dnevnog rentiranja ski opreme sa 13€ smanjene na 10€. Takođe, cijena ski depoa za odlaganje ski opreme je sa 5€ smanjena na 3€.

Obzirom da ćemo ovogodišnju sezonu početi sa ski liftom Jezerine, cijene ski pasova će biti 10€ za odrasle i 8€ za djecu, sve dok žičare ne počnu sa radom.

 

Jedna od velikih novina je da će svi zainteresonavi biti u prilici da se upoznaju sa stanjem na skijališti pomoću meteoroloških stanica i panoramskih kamera, koje su postavljene u podnožju i na vrhu skijališta, i da će tako u svakom trenutku moći da se informišu o svim trenutnim parametrima na skijalištu. Petnaestominutne panoramske fotografije, trenutni meteo podaci i vremenska prognoza se već objavljuju na naslovnoj strani našeg web sajta: www.kolasin1450.com , pa savjetujemo svim zainteresovanim da se tako na najobjektivniji način informišu o stanju na skijalištu.   

Zbog svega navedenog očekujemo da je pred nama jedna veoma uspješna zimska turistička sezona.

Uprava AD "Ski Resort-Kolašin 1450"