Ushqimet e shëndetshme dhe tradicionale, për të cilat Mali i Zi është i mirënjohur, ofrohen në ambientin malor të restorantit tonë. Nuk ka kënaqësi më të madhe se ngrohtësia gjallëruese e zjarrit që kërcet në oxhak, në një ambient natyror të bashkimit unik të drurit të pishës dhe gurit, të plotësuar me verë të zier dhe specialitetet tradicionale malazeze.